default-header
100% Vertrouwd

Werkgevers

Werknemers zijn voor een organisatie van grote waarde. Bij Vaes & Linthorst zijn wij ervan overtuigd dat de juiste professional uw organisatie positief kan veranderen; met onze persoonlijke aanpak, expertise en ons enorme netwerk vinden wij de perfecte kandidaat. We voorzien in uw wervingsbehoefte door onze deskundigheid, zorgvuldigheid en discretie. Vaes & Linthorst zorgt voor de perfecte match tussen u en een nieuwe werknemer.

Onze werkwijze 100% aandacht

Vaes & Linthorst voorziet uw organisatie van de juiste kandidaat. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot netwerk en database aan (interim) professionals die direct inzetbaar zijn. Indien nodig, maken we gebruik van headhunting. Onze werkwijze is volledig transparant; we bespreken gezamenlijk de aanpak en de planning.

Wij nemen regelmatig, proactief, contact met u op om u op de hoogte te stellen van onze vorderingen. U bent verzekerd van onze focus en inzet bij het vinden van de perfecte kandidaat.

Evert Linthorst
Exclusiviteit

Wij werken per opdracht bij voorkeur op basis van exclusiviteit. Opdrachtgevers die de vacature bij ons exclusief neerleggen, genieten voorrang.

RaaS

Recruitment as a Service (RaaS)! U neemt een recruitment abonnement (12 vaste maandelijkse termijnen) en bespaart hiermee 30% tot 40% op de wervingsfee. Exclusiviteit is geen vereiste. Verder geen kosten achteraf.

Interim

Wij verzorgen een interim professional voor uw opdracht of project. Wij factureren op basis van de gewerkte uren, tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Eventuele bijkomende kosten worden separaat gefactureerd, zonder opslag.

Vast dienstverband

Een nieuwe collega die uw organisatie weer op volle sterkte brengt. Een medewerker die precies past binnen uw organisatie. Wij maken de juiste selectie en stellen graag de ideale persoon aan u voor.

Interim

Bent u op zoek naar een goede werknemer voor een tijdelijke opdracht of project? Bijvoorbeeld vanwege een vervanging van een medewerker of bent u op zoek naar specifieke kennis? Dan is interim een goede oplossing. Wij bespreken graag de beste oplossing voor uw organisatie.

Vaes & Linthorst vindt en verbindt!

Vaes & Linthorst ontzorgt; we begeleiden u, volledig op maat, bij het opstellen van de vacature tot aan de arbeidsovereenkomst. We kruipen in de huid van uw organisatie en bekijken samen waar u naar op zoek bent en wat past binnen uw team. Doordat onze adviseurs gespecialiseerd zijn in diverse branches, zijn wij altijd de juiste sparringpartner voor u. Wij streven ernaar om een verlengstuk van uw organisatie te zijn.

Een bemiddeling stopt voor ons niet bij het antwoord op uw vraag. Dat klinkt ook door in onze persoonlijke werkwijze; we investeren doelbewust in een duurzame relatie met onze krachten en met u als klant. Zo nemen wij, na overleg, bij een kandidaat een assessment af waarmee een duidelijk beeld gevormd wordt van de talenten, vaardigheden, eigenschappen en visie van de kandidaat. Alles voor een perfecte match.

100%
Doelgericht
Ervaren en vanuit een groot professioneel netwerk gaan we recht op ons doel af: zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.
100%
Resultaat
Indien een kandidaat binnen zes maanden na aanvang toch uw organisatie verlaat, gaan we kosteloos opnieuw op zoek naar een geschikte kandidaat.

Referenties

Vaes & Linthorst heeft ons middels werving en selectie, professioneel begeleid in het vinden van onze nieuwe manager Finance & Operations. Gedurende het traject zijn we geheel ontzorgt, waarna we werden voorgesteld aan enkele competente kandidaten, waaruit we naar tevredenheid onze keuze hebben gemaakt. Chapeau voor het gehele team!
Joep Willems
Directeur bouwbedrijf Willems - Bouwbedrijf Willems
Omdat ik Evert al héél erg lang ken en hij als geen ander weet welke mensen er bij onze organisatie passen zie ik VEL als een échte partner als het gaat om recruiten. Natuurlijk ben ik kritisch ten opzichte van de rol van een recruiter. Ik kan wel zeggen dat VEL heeft geleerd hoe met kritiek om te gaan en er een kunst van gemaakt heeft om juist de kritiekpunten om te zetten in échte verbeterpunten.
Bert Janssen
General Manager - Hamelin BV
Na het eerste contact heeft de samenwerking tussen V&L en Aib (Duisburg) in een tijdsbestek van slechts 5 maanden geleid tot het aanstellen van twee bijzondere architecten die goed aan het afgesproken profiel voldoen en goed bij onze bedrijfscultuur passen. Beide medewerkers hebben direct een vast contract gekregen.
Pieter F. den Haan
Mede eigenaar - Aib
In november 2016 hebben wij contact gelegd met Vaes & Linthorst voor de werving van een sales & marketingmanager. Vaes & Linthorst heeft de moeite genomen zich te verdiepen in CNC Grondstoffen en het profiel van de kandidaat. Er is een gesprek gevoerd met onze directeur en wij hebben een rondleiding gegeven op onze bedrijfslocatie in Milsbeek. Gedurende het wervingstraject is oprechte interesse en betrokkenheid getoond en er is goede afstemming geweest. Het wervingsproces is zorgvuldig doorlopen. Mijn indruk is dat Vaes & Linthorst goed is ingevoerd in de bedrijven die actief zijn in de regio van Zuid-Limburg tot Arnhem.
Guus Munten
HR manager - CNC
We hebben in onze samenwerking Vaes & Linthorst mogen ervaren als een flexibele en professionele organisatie, die de arbeidsmarkt in Noord-Limburg goed kent. Op een persoonlijke wijze hebben ze ons geholpen met onze vacature. Dit heeft geresulteerd in een mooie match tussen hun kandidaat en onze organisatie!
Anabel Rodrigo Rama
HR Manager - LIOF
Toen ik in between jobs was, zat ik ter kennismaking bij Pascal Vaes van het, tot op dat moment voor mij onbekende, bureau Vaes & Linthorst aan tafel in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Na meer dan een uur flink doorgezaagd te zijn, liep ik weer naar buiten en wist ik dat als ik een bureau zou inhuren, ik Vaes & Linthorst zou bellen. En zo geschiedde. Enige tijd daarna startte ik bij Scelta Mushrooms. Scelta is de laatste paar jaar flink gegroeid en Vaes & Linthorst heeft voor meerdere functies goede kandidaten aangeleverd. Onlangs hebben we de achtste vacature uitgezet: Logistiek coördinator supply chain. Vaes & Linthorst verdiept zich niet alleen goed in de vacature, maar ook in het bedrijf, de cultuur en het type persoon dat past binnen de organisatie. De communicatie is snel en helder, er wordt meegedacht en ook eerlijk aangegeven wat wel en niet haalbaar is. Ook met andere vragen kun je bij hun terecht en dat maakt Vaes & Linthorst voor mij een echte meedenkende partner!
Hanneke Alofs
HR Adviseur - Scelta Mushroom
Na enkele jaren prettige samenwerking met Vaes & Linthorst, werd ik positief verrast door hun vernieuwende concept ‘Recruitment as a Service’. De flexibiliteit en partnership gekoppeld aan deze recruitmentvorm in een financieel aantrekkelijke abonnementsvorm, heeft mij doen besluiten een abonnement voor 1 jaar aan te kopen. Inmiddels zijn de eerste ervaringen positief, de eerste kandidaat geplaatst en verwacht ik dan ook dat de keuze voor dit ‘recruitmentabonnement’ zowel kwalitatief als prijstechnisch een juiste keuze blijkt te zijn
Angelina Vial
Manager HR - Kersten Hulpmiddelen