8 Beschikbare vacatures

Venray, NL

Inther ist ein internationaler Systemintegrator für Logistikautomatisierungssysteme.

Arbeiten bei Inther bedeutet, gemeinsam mit professionellen Kolleginnen und Kollegen in einer informellen Atmosphäre mit viel Freiheit an innovativen Logistiklösungen zu arbeiten.

Noord-Limburg

Voor een opdrachtgever in Noord-Limburg is Vaes & Linthorst op zoek naar een coachend leidinggevende die het HR-beleid vormgeeft, implementeert en mede uitvoert.

Ben je op zoek naar een uitdagende, afwisselende rol op het gebied van HR? Vind je het prettig om te werken in het dynamische spanningsveld van structuur en flexibiliteit en van mens en organisatie? Dan komt Vaes & Linthorst graag in contact met jou!

 

Regio Eindhoven

"Vaes & Linthorst Management Matching helpt bedrijven succesvoller te zijn!"

Ben jij resultaat gedreven en is alleen het beste goed genoeg? Ben jij een natuurlijk netwerker, verbinder en verlies je hierbij het commerciële belang nooit uit het oog? Dan is deze baan de uitdaging waar jij naar op zoek bent!

Venray

Inther is een internationale system integrator van logistieke automatiseringssystemen.

Ben jij op zoek naar een commerciële en uitdagende baan waarin jij het marktaandeel van de organisatie en de slagkracht van de afdeling Sales kan mee helpen vergroten? Dan komen wij graag met jou in contact voor de rol van Manager Sales!

Lomm
65 - 80K

Oerlikon Eldim (NL) B.V. vervaardigt en bewerkt onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines.

Als Head of Production (HOP) bij Oerlikon draag je de verantwoordelijkheid voor het productiegebied, bestaande uit meerdere productiecellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de introductie en lancering van nieuwe producten.

Horst
45 - 65K

Accountancy in de traditionele zin van het woord, echter net weer onderscheidend door de innovatieve werkwijze en aanpak.

InnoVista is een enthousiaste, laagdrempelige, innovatieve en uitdagende organisatie, die gericht is op efficiency en korte lijnen.

Lomm
65 - 75K

Oerlikon Eldim (NL) B.V. vervaardigt en bewerkt onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines.

Je hebt ervaring in een aerospace of automotive gerelateerde internationale productieomgeving en beschikt over zakelijk inzicht en multiculturele competenties in combinatie met een sterke drive? Wij zoeken jou!

Venray
50 - 80K

‘’Succes als resultaat’’, daar staat Rühl Haegens Molenaar voor en jij als controleleider ook!

Bij Rühl Haegens Molenaar krijg je nu de kans om het controleteam te komen versterken! Een uitdagende rol waar jij al je vakbekwaamheid in kwijt kunt.

Vaes & Linthorst heeft deze vacatures succesvol ingevuld

Sales & Marketing Manager [Ingevuld]

Verantwoordelijk voor o.a. het jaarlijks opstellen van een marketing- en verkoopplan en het bewaken van geformuleerde doelstellingen.

De uitdaging in deze functie ligt enerzijds in het pionieren op nieuwe markten wereldwijd en anderzijds het salesteam, bestaande uit 7 personen, sturen en de juiste strategische koers bepalen.

Productieleider [Ingevuld]

Staco produceert en levert een compleet assortiment roosters, traptreden en aanverwante producten in staal, RVS, aluminium en (glasvezelversterkt) kunststof.

U bent een ervaren specialist op het gebied van productietechnieken en procesverbetering. Als Productieleider stuurt u (direct) 3 monteurs en 2 ploegleiders aan en (indirect) +/- 55 productiemedewerkers in 2 ploegen.

Betriebsleiter [Ingevuld]

Radium Latex forscht, entwickelt und produziert seit mehr als 50 Jahren als zuverlässiger Partner namhafter Hersteller der Produktionsbereiche Bettausstattungen, Polstermöbel, Automobil, Verpackung sowie orthopädischer Artikel.

Key Account Manager natural gas België [Ingevuld]

OMV produces and markets oil and gas, innovative energy and high-end petrochemical solutions – in a responsible way. With Group sales of EUR 23 bn and a workforce of more than 20,000 employees in 2018, OMV Aktiengesellschaft is one of Austria’s largest listed industrial companies.

Financieel Operationeel Directeur [Ingevuld]

Hertek garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen. Met bijna 200 medewerkers (vier Business Units en Shared Service Center, vestigingen in Weert, Dordrecht en Berlijn) staan zij dagelijks voor hun klanten klaar om meesterwerk te leveren.

Lid Raad van Toezicht bedrijfsvoering/marketing [Ingevuld]

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt. Bij het Limburgs Museum zijn zo’n 35 medewerkers en 40 vrijwilligers werkzaam.

ICT Manager [Ingevuld]

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start stond het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Kersten is gevestigd in Roermond, maar heeft tevens vestigingen in Almelo, Nijkerk, Arnhem, Heijen en Son.

Wij houden u graag op de hoogte

U zoekt naar deze nieuwe uitdaging, maar wilt dit in stilte doen? Laat dan met een gerust hart uw CV bij ons achter. Wij nemen u dan als eerste mee in vraagstukken die bij ons worden neergelegd. Overigens gebruiken wij uw gegevens niet zonder vooraf uw toestemming te vragen. Integriteit en discretie is bij ons een vanzelfsprekendheid!

Tijd voor een goed gesprek

Wij maken graag kennis met u tijdens een goed gesprek. U bent van harte uitgenodigd in ons prachtige pand in Venlo. Er is een parkeerplek voor u gereserveerd op het terrein.