12 Beschikbare vacatures

Venlo
70K - 90K + Auto

ITSN is een aanbieder van ICT-diensten in de regio Zuidoost-Nederland gevestigd in de Innovatoren in Venlo.

Als Sales Manager bij ITSN ben je continu op zoek naar nieuwe opdrachtgevers binnen de zorgsector. Prospects die innovatie en technologische ontwikkelingen binnen de IT hoog op de prioriteitenlijst hebben staan.

Venlo
75K - 90K + Auto

Ben jij de manager die leeft voor ‘operational excellence’ en zijn doelstellingen het liefst behaalt door het team van mensen continu te motiveren en coachen? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

“De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

 

Venlo

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo.

Voor deze functie zoekt Woonwenz een Lid Raad van Commissarissen met de aandachtsgebieden Vastgoed en Volkshuisvesting. Het betreft een zetel waarvoor de Huurdersorganisatie conform artikel 11 van de statuten het recht heeft om een bindende voordracht te doen.

Gennep
70K - 100K

Stevige directeur die de dynamiek tussen bedrijfsstrategie en het externe speelveld versterkend laat werken.

Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland.

Venlo

Kunstencentrum Venlo is hét huis voor cultuurbeleving, cultuurparticipatie en kunsteducatie in de gemeenten Venlo en Peel & Maas.

Voor deze functie zoekt Kunstencentrum Venlo kandidaten met een achtergrond in de communicatie en marketing (6 vergaderingen per jaar). De kandidaat beschikt over ruime expertise op het gebied van marketing, PR en branding.

Venlo

Willems Bouwbedrijf BV is een aannemingsbedrijf met als specialisme utiliteitsprojecten.

Heb jij commerciële slagkracht in de bouw, - aannemers-, en utiliteitsbranche? En ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière? Voor de regio Zuidoost Nederland is Willems Bouwbedrijf op zoek naar een Sales Manager Utiliteitsbouw.

Venray, NL

Inther ist ein internationaler Systemintegrator für Logistikautomatisierungssysteme.

Arbeiten bei Inther bedeutet, gemeinsam mit professionellen Kolleginnen und Kollegen in einer informellen Atmosphäre mit viel Freiheit an innovativen Logistiklösungen zu arbeiten.

Regio Eindhoven

"Vaes & Linthorst Management Matching helpt bedrijven succesvoller te zijn!"

Ben jij resultaat gedreven en is alleen het beste goed genoeg? Ben jij een natuurlijk netwerker, verbinder en verlies je hierbij het commerciële belang nooit uit het oog? Dan is deze baan de uitdaging waar jij naar op zoek bent!

Venray

Inther is een internationale system integrator van logistieke automatiseringssystemen.

Ben jij op zoek naar een commerciële en uitdagende baan waarin jij het marktaandeel van de organisatie en de slagkracht van de afdeling Sales kan mee helpen vergroten? Dan komen wij graag met jou in contact voor de rol van Manager Sales!

Lomm
65 - 80K

Oerlikon Eldim (NL) B.V. vervaardigt en bewerkt onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines.

Als Head of Production (HOP) bij Oerlikon draag je de verantwoordelijkheid voor het productiegebied, bestaande uit meerdere productiecellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de introductie en lancering van nieuwe producten.

Lomm
65 - 75K

Oerlikon Eldim (NL) B.V. vervaardigt en bewerkt onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines.

Je hebt ervaring in een aerospace of automotive gerelateerde internationale productieomgeving en beschikt over zakelijk inzicht en multiculturele competenties in combinatie met een sterke drive? Wij zoeken jou!

Venray
50 - 80K

‘’Succes als resultaat’’, daar staat Rühl Haegens Molenaar voor en jij als controleleider ook!

Bij Rühl Haegens Molenaar krijg je nu de kans om het controleteam te komen versterken! Een uitdagende rol waar jij al je vakbekwaamheid in kwijt kunt.

Vaes & Linthorst heeft deze vacatures succesvol ingevuld

Business Unit Manager [Ingevuld]

Hertek staat voor veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Een gedegen en solide familiebedrijf, klantgericht en betrokken.

Lid Raad van Commissarissen [Ingevuld]

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo.

De RvC heeft tot taak om vanuit een gedeelte ambitie en vastgestelde doelen toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen Woonwenz en de met haar verbonden onderneming(en).

Sales & Marketing Manager [Ingevuld]

Verantwoordelijk voor o.a. het jaarlijks opstellen van een marketing- en verkoopplan en het bewaken van geformuleerde doelstellingen.

De uitdaging in deze functie ligt enerzijds in het pionieren op nieuwe markten wereldwijd en anderzijds het salesteam, bestaande uit 7 personen, sturen en de juiste strategische koers bepalen.

Productieleider [Ingevuld]

Staco produceert en levert een compleet assortiment roosters, traptreden en aanverwante producten in staal, RVS, aluminium en (glasvezelversterkt) kunststof.

U bent een ervaren specialist op het gebied van productietechnieken en procesverbetering. Als Productieleider stuurt u (direct) 3 monteurs en 2 ploegleiders aan en (indirect) +/- 55 productiemedewerkers in 2 ploegen.

ICT Manager [Ingevuld]

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start stond het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Kersten is gevestigd in Roermond, maar heeft tevens vestigingen in Almelo, Nijkerk, Arnhem, Heijen en Son.

Lid Raad van Toezicht bedrijfsvoering/marketing [Ingevuld]

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt. Bij het Limburgs Museum zijn zo’n 35 medewerkers en 40 vrijwilligers werkzaam.

Financieel Operationeel Directeur [Ingevuld]

Hertek garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen. Met bijna 200 medewerkers (vier Business Units en Shared Service Center, vestigingen in Weert, Dordrecht en Berlijn) staan zij dagelijks voor hun klanten klaar om meesterwerk te leveren.

Key Account Manager natural gas België [Ingevuld]

OMV produces and markets oil and gas, innovative energy and high-end petrochemical solutions – in a responsible way. With Group sales of EUR 23 bn and a workforce of more than 20,000 employees in 2018, OMV Aktiengesellschaft is one of Austria’s largest listed industrial companies.

Betriebsleiter [Ingevuld]

Radium Latex forscht, entwickelt und produziert seit mehr als 50 Jahren als zuverlässiger Partner namhafter Hersteller der Produktionsbereiche Bettausstattungen, Polstermöbel, Automobil, Verpackung sowie orthopädischer Artikel.

Wij houden u graag op de hoogte

U zoekt naar deze nieuwe uitdaging, maar wilt dit in stilte doen? Laat dan met een gerust hart uw CV bij ons achter. Wij nemen u dan als eerste mee in vraagstukken die bij ons worden neergelegd. Overigens gebruiken wij uw gegevens niet zonder vooraf uw toestemming te vragen. Integriteit en discretie is bij ons een vanzelfsprekendheid!

Tijd voor een goed gesprek

Wij maken graag kennis met u tijdens een goed gesprek. U bent van harte uitgenodigd in ons prachtige pand in Venlo. Er is een parkeerplek voor u gereserveerd op het terrein.