6 Beschikbare vacatures

Mönchengladbach
In overleg

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende projectontwikkelaar in Zuid-Nederland en actief op de Duitse markt (NRW), zijn wij op zoek naar een Uitvoerder/ Bauleiter (interim, ZZP of vaste functie) voor de Nederlandse en Duitse markt.

Midden-Limburg
In overleg

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Manager Finance en Administratie. Onze relatie is gevestigd in Midden-Limburg. Vanuit hier worden de diverse afdelingen aangestuurd voor de Benelux. Deze vacature ontstaat vanwege de verdere expansie van het bedrijf. Het betreft een uitdagende zelfstandige rol, waarin volop ruimte is voor eigen initiatief, ontwikkeling en een goed inwerkproces. Het betreft een hecht team waar service en klanttevredenheid hoog op de agenda staat. Het bedrijf is solide met zorg en aandacht voor hun medewerkers.

Regio Venlo
In overleg

In deze functie ben je als Business Controller verantwoordelijk voor enkele businessunits binnen Nederland. Je bewaakt de financiële positie en resultaten van deze units.

Voor onze opdrachtgever, in de bouwsector, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Business Controller. De Business Controller maakt deel uit van het MT en heeft veelvuldig contact met de directieleden van de betreffende businessunits.

Horst
In overleg

In deze rol stuur je dagelijks de disciplines Machinebouw, Hardware en Software Engineering aan.

De functie van Manager Engineering is een veelzijdige functie binnen Christiaens Group. In deze functie stuur je een team aan van ongeveer 15 engineers en ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van machines en de engineering van hardware en software.

Je stuurt de afdeling niet uitsluitend aan op technisch inhoudelijke zaken, maar draagt zorg voor de planning, (financiële) budgetten en voor de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. In deze functie rapporteer je aan de Directie en ben je lid van het Operationeel MT.

 

Regio Venlo
65- 78K

Ben jij de ervaren financial controller voor onze opdrachtgever in de maakindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor onze opdrachtgever in de regio Venlo zijn we op zoek naar een Financial Controller. In deze functie zorg jij voor een efficiënte administratie. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte cijfers en balansen, het opstellen van de maandrapportage en jaarrekening. Met jouw financiële analyses ga je het gesprek aan om projecten te evalueren en te verbeteren. Je gaat samenwerken in een klein team binnen een dynamische organisatie in de maakindustrie.

Venlo
In overleg

Wegens uitbreiding van het team van Vaes & Linthorst Management Matching, zijn wij op zoek naar een gedreven Senior Recruiter.

Als Senior Recruiter bij Vaes & Linthorst ben je verantwoordelijk voor de werving van kandidaten op minimaal HBO- en WO-niveau. Samen met de consultant bepaal je de behoefte van onze opdrachtgevers en ga je op zoek naar geschikte kandidaten. Je speelt een zeer actieve rol in de voorselectie van kandidaten en gebruikt al je creativiteit en doorzettingsvermogen om de beste kandidaten uit de markt te halen.

Vaes & Linthorst heeft deze vacatures succesvol ingevuld

Business Unit Manager Service & Installatie [Ingevuld]

Momenteel is Vaes & Linthorst voor deze business unit van Janssen op zoek naar een Manager met een hoge mate van ondernemerschap en daadkracht.

Janssen is een innovatief en gedreven bedrijf met een rijke historie. De laatste jaren heeft men zich gespecialiseerd in het flexibel inrichten van diensten voor haar klanten. Deze diensten hebben zich inmiddels ontwikkeld tot de zelfstandig opererende divisie Service & Installatie. Deze business unit bestaat uit een intern productiebedrijf en een extern service- en installatiebedrijf met in totaal 60 fte.

Marketing & Communicatie Manager [Ingevuld]

Ben jij de energieke, inspirerende Marketing-/Communicatiemanager die collega’s en relaties weet te motiveren en enthousiasmeren? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Nedinsco werd in 1921 opgericht door Carl Zeiss Jena dat toen al meer dan een eeuw wereldleider was in precisie-optieken. Daarmee stond Nedinsco al zeer beslagen aan de wieg van de internationale optomechatronische industrie.

Met nu bijna zelf 100 jaar aan ervaring en expertise bouwde Nedinsco de kennisvoorsprong op waarvan bedrijven vandaag de dag de vruchten kunnen plukken.

Nedinsco levert voor een keur aan internationale veeleisende afnemers ‘high performance’ optomechatronische oplossingen in de sectoren: Halfgeleider markt – Ruimtevaart markt – Industriële markt – Defensie markt.

Interim Bedrijfsleider Infra en Milieu [Ingevuld]

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart met disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening en Gebiedsbeheer.

De bedrijfsleider Infra en Milieu geeft richting aan het bedrijfsonderdeel en draagt zorg voor het functioneren, de continuïteit en een gezond rendement ervan.

Manager Plantenkwekerij Schreurs [Ingevuld]

A. Schreurs plantenkwekerij B.V. Sevenum is gespecialiseerd in de opkweek van vollegrondsgroentenplanten in perspot en in trays.

De Manager Plantenkwekerij Schreurs is verantwoordelijk voor het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de vastgestelde bedrijfsstrategie van Plantenkwekerij Schreurs. Hij/zij is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de organisatie (productie, bedrijfsbureau en technische dienst) en voor de ontwikkeling en implementatie van het operationeel beleid, zodanig dat de winstgevendheid en continuïteit van plantenkwekerij Schreurs B.V. gewaarborgd is en blijft.

Manager Installatietechniek (MT lid) [Ingevuld]

Met meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmtetechniek zorgt Fraku met circa 50 medewerkers en haar netwerk in Noord-Limburg voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

Ter verdere kwalitatieve en kwantitatieve groei van Fraku in Venlo is Vaes & Linthorst Management Matching op zoek naar een Manager Installatietechniek. In deze rol ben je operationeel verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt organiseren en uitvoeren van projecten en service & onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur.

Subsidieadviseur Senior - Bedrijven & Innovatie [Ingevuld]

TRIAS is dé kwalitatief hoogwaardige subsidieondersteuner in Zuid-Nederland met vestigingen in Venlo en de Brightlands Health Campus in Maastricht.

Als subsidieadviseur binnen het team Bedrijven & Innovatie adviseer je ondernemers over het financieren van hun innovatieprojecten. Je eerste aandachtsgebied ligt bij (complexe) subsidieprojecten van consortia, wetenschappelijke en Internationaal georiënteerde klanten.

Interim teamleider sociaal domein [Ingevuld]

Het sociaal domein gaat over wat de gemeente organiseert rond jeugd, werk, participatie en zelfredzaamheid. Belangrijke onderwerpen zijn de Jeugdwet, de Participatiewet, de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Wet publieke gezondheid.

Directeur Marketing & Communicatie [Ingevuld]

Stevige directeur die de dynamiek tussen bedrijfsstrategie en het externe speelveld versterkend laat werken.

Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland.

Operations Manager [Ingevuld]

“De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

Ben jij de manager die leeft voor ‘operational excellence’ en zijn doelstellingen het liefst behaalt door het team van mensen continu te motiveren en coachen? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Continuous Improvement Program Manager [Ingevuld]

Oerlikon Eldim (NL) B.V. vervaardigt en bewerkt onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines.

Je hebt ervaring in een aerospace of automotive gerelateerde internationale productieomgeving en beschikt over zakelijk inzicht en multiculturele competenties in combinatie met een sterke drive? Wij zoeken jou!

Sales Manager (sr) Utiliteitsbouw [Ingevuld]

Willems Bouwbedrijf BV is een aannemingsbedrijf met als specialisme utiliteitsprojecten.

Heb jij commerciële slagkracht in de bouw, - aannemers-, en utiliteitsbranche? En ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière? Voor de regio Zuidoost Nederland is Willems Bouwbedrijf op zoek naar een Sales Manager Utiliteitsbouw.

Manager Sales [Ingevuld]

Inther is een internationale system integrator van logistieke automatiseringssystemen.

Ben jij op zoek naar een commerciële en uitdagende baan waarin jij het marktaandeel van de organisatie en de slagkracht van de afdeling Sales kan mee helpen vergroten? Dan komen wij graag met jou in contact voor de rol van Manager Sales!

Business Unit Manager [Ingevuld]

Hertek staat voor veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Een gedegen en solide familiebedrijf, klantgericht en betrokken.

Lid Raad van Toezicht [Ingevuld]

Kunstencentrum Venlo zoekt een nieuw Lid Raad van Toezicht met een achtergrond in de communicatie en marketing.

Kunstencentrum Venlo is hét huis voor cultuurbeleving, cultuurparticipatie en kunsteducatie in de gemeenten Venlo en Peel & Maas.

Lid Raad van Commissarissen [Ingevuld]

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo.

De RvC heeft tot taak om vanuit een gedeelte ambitie en vastgestelde doelen toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen Woonwenz en de met haar verbonden onderneming(en).

Sales & Marketing Manager [Ingevuld]

Verantwoordelijk voor o.a. het jaarlijks opstellen van een marketing- en verkoopplan en het bewaken van geformuleerde doelstellingen.

De uitdaging in deze functie ligt enerzijds in het pionieren op nieuwe markten wereldwijd en anderzijds het salesteam, bestaande uit 7 personen, sturen en de juiste strategische koers bepalen.

Productieleider [Ingevuld]

Staco produceert en levert een compleet assortiment roosters, traptreden en aanverwante producten in staal, RVS, aluminium en (glasvezelversterkt) kunststof.

U bent een ervaren specialist op het gebied van productietechnieken en procesverbetering. Als Productieleider stuurt u (direct) 3 monteurs en 2 ploegleiders aan en (indirect) +/- 55 productiemedewerkers in 2 ploegen.

ICT Manager [Ingevuld]

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start stond het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Kersten is gevestigd in Roermond, maar heeft tevens vestigingen in Almelo, Nijkerk, Arnhem, Heijen en Son.

Lid Raad van Toezicht bedrijfsvoering/marketing [Ingevuld]

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt. Bij het Limburgs Museum zijn zo’n 35 medewerkers en 40 vrijwilligers werkzaam.

Financieel Operationeel Directeur [Ingevuld]

Hertek garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen. Met bijna 200 medewerkers (vier Business Units en Shared Service Center, vestigingen in Weert, Dordrecht en Berlijn) staan zij dagelijks voor hun klanten klaar om meesterwerk te leveren.

Key Account Manager natural gas België [Ingevuld]

OMV produces and markets oil and gas, innovative energy and high-end petrochemical solutions – in a responsible way. With Group sales of EUR 23 bn and a workforce of more than 20,000 employees in 2018, OMV Aktiengesellschaft is one of Austria’s largest listed industrial companies.

Betriebsleiter [Ingevuld]

Radium Latex forscht, entwickelt und produziert seit mehr als 50 Jahren als zuverlässiger Partner namhafter Hersteller der Produktionsbereiche Bettausstattungen, Polstermöbel, Automobil, Verpackung sowie orthopädischer Artikel.

Wij houden u graag op de hoogte

U zoekt naar deze nieuwe uitdaging, maar wilt dit in stilte doen? Laat dan met een gerust hart uw CV bij ons achter. Wij nemen u dan als eerste mee in vraagstukken die bij ons worden neergelegd. Overigens gebruiken wij uw gegevens niet zonder vooraf uw toestemming te vragen. Integriteit en discretie is bij ons een vanzelfsprekendheid!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.