default-header
100% Vertrouwd

Over ons

We zijn gezamenlijk al meer dan 25 jaar actief in recruitment. Hierdoor beschikken wij over uitgebreide kennis en ervaring waar het gaat om recruitment vraagstukken en een uitgebreid netwerk van relaties en kandidaten in zowel Nederland, België als Duitsland. De perfecte match voor werkgever en werknemer, dat is waar we voor staan. We gaan voor kwaliteit niet voor kwantiteit. Vertrouwelijkheid is hierbij voor ons vanzelfsprekend.

Ons team

Onze visie

De perfecte match tussen werkgever en werknemer, gebaseerd op zowel kennis en ervaring als persoonlijke eigenschappen. Dit is een ideale situatie die bijdraagt aan de optimale prestatie van een organisatie én de medewerker. We geloven in ons vak en dragen graag bij aan een 100% match tussen nieuwe medewerkers en opdrachtgevers. Wij zijn:

100%
Transparant
Onze werkwijze is open en eerlijk. We zijn recht door zee, transparant en oprecht.
100%
Persoonlijk
We vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Door in gesprek te gaan met onze opdrachtgever en kandidaten komen we tot de optimale match.
100%
Doelgericht
Ervaren en vanuit een groot professioneel netwerk gaan we recht op ons doel af: zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat dat is waar wij voor staan.

Netwerk / Sponsoring

Vaes & Linthorst is betrokken in de regio. Meerdere netwerkinitiatieven, verenigingen en sportclubs dragen wij een warm hart toe.