3 Beschikbare vacatures

Maastricht
45 - 55K

Radium Foam is producent van Vita Talalay®, een luxueus, natuurlijk materiaal dat comfort en ventilatie biedt voor topkwaliteit matrassen, toppers en kussens.

Heb je in je huidige baan het gevoel dat je meer zou kunnen en wil je je marketingexpertise verder verbreden? In deze functie heb je ruime verantwoordelijkheden. Je gaat zeker bezig zijn met deze twee strategische groei-initiatieven:

- Bouwen aan onze online marketing, inclusief het opzetten en verkopen via DTC-kanalen;

- Het vergroten van onze naamsbekendheid en betrokkenheid bij onze klanten en retailers.

Duiven
In overleg

Voor de vestiging in Duiven van Gietburg BV is Vaes & Linthorst op zoek naar een Supply Chain Coördinator.

Spreekt een dynamische technische omgeving met toonaangevende klanten in de Automotive je aan? Heeft werken met bedrijven als DAIMLER, DAF, DEUTZ, MAN, SCANIA, jouw interesse? Heb jij een HBO opleiding met diploma afgerond en ervaring in het werken binnen de Supply Chain met internationale klanten? Dan komen wij graag met jou in contact!

Germany
90 - 180K

Reports to: Sales Director New Business

There is a rapid change going on in the retail market. Customers are ordering more and more online and are now being increasingly more demanding in terms of delivery. The retailer with the best delivery options and logistical capabilities are driving more sales, better retention and achieve higher levels of customer satisfaction, and at the same time, lower their costs.

Vaes & Linthorst heeft deze vacatures succesvol ingevuld

Manager Operations [Ingevuld]

In deze rol stuur je dagelijks de disciplines Machinebouw, Hardware en Software Engineering aan.

De functie van Manager Operations is een veelzijdige functie binnen Christiaens Group. In deze functie stuur je een team aan van ongeveer 15 engineers voor wat betreft het ontwerp en de engineering van machines (mechanical) en controls (hardware & software) én ben je verantwoordelijk (indirecte aansturing) van ongeveer in totaal 40 productie en logistieke medewerkers.

 

Je stuurt de afdelingen niet uitsluitend aan op technisch inhoudelijke zaken, maar draagt zorg voor de planning, (financiële) budgetten en voor de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. In deze functie rapporteer je aan de Algemeen Directeur en ben je lid van het MT.

Manager Customer Service & Operations [Ingevuld]

Europakket+ BV is een 100% dochteronderneming van Janssen Distribution Services BV. Ter uitbreiding van het bestaande team is Europakket+ BV op zoek naar een Manager Customer Service & Operations.

Heb je gevoel voor ondernemerschap en wil jij de spin-in-het-web zijn voor ondernemers én consumenten, zowel in klantcontact alsook achter de schermen? Wil je meehelpen om de dienstverlening van Janssen Parcel Management verder te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

CEO [Ingevuld]

“Operationeel leider en strateeg die de verbindende factor is binnen de organisatie”.

Voor Insign.it in Venlo is Vaes & Linthorst op zoek naar een ambitieuze ondernemer die het bedrijf kan leiden naar de volgende fase.

Accountant [Ingevuld]

De accountant legt verantwoording af aan vennoot en partner AA.

De accountant is eindverantwoordelijk voor het verwerken van administratieve opdrachten en het zelfstandig samenstellen van complexe jaarrekeningen en fiscale aangiften en adviseren van klanten.

Lid Raad van Toezicht 'Organisatieontwikkeling' [Ingevuld]

Het beoogde lid, belast met ‘Organisatieontwikkeling’ heeft bij voorkeur een organisatie-/veranderkundige achtergrond.

Fortior is een stichting voor Katholiek en Protestants-Christelijk basis- en speciaal basisonderwijs alsmede Montessorionderwijs in de stadsdelen Venlo, Arcen en Velden. De stichting telt 13 scholen met ongeveer 2600 kinderen en is werkgever voor circa 300 personeelsleden.

Lid Raad van Toezicht ‘Financiën/ Bedrijfsvoering’ [Ingevuld]

Het beoogde lid ‘Financiën/ Bedrijfsvoering’ heeft bij voorkeur een bedrijfseconomische dan wel bedrijfskundige achtergrond en heeft affiniteit met Finance & Control, Compliance en ICT-ontwikkelingen.

Fortior is een stichting voor Katholiek en Protestants-Christelijk basis- en speciaal basisonderwijs alsmede Montessorionderwijs in de stadsdelen Venlo, Arcen en Velden. De stichting telt 13 scholen met ongeveer 2600 kinderen en is werkgever voor circa 300 personeelsleden.

Business Unit Manager Service & Installatie [Ingevuld]

Momenteel is Vaes & Linthorst voor deze business unit van Janssen op zoek naar een Manager met een hoge mate van ondernemerschap en daadkracht.

Janssen is een innovatief en gedreven bedrijf met een rijke historie. De laatste jaren heeft men zich gespecialiseerd in het flexibel inrichten van diensten voor haar klanten. Deze diensten hebben zich inmiddels ontwikkeld tot de zelfstandig opererende divisie Service & Installatie. Deze business unit bestaat uit een intern productiebedrijf en een extern service- en installatiebedrijf met in totaal 60 fte.

Marketing & Communicatie Manager [Ingevuld]

Ben jij de energieke, inspirerende Marketing-/Communicatiemanager die collega’s en relaties weet te motiveren en enthousiasmeren? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Nedinsco werd in 1921 opgericht door Carl Zeiss Jena dat toen al meer dan een eeuw wereldleider was in precisie-optieken. Daarmee stond Nedinsco al zeer beslagen aan de wieg van de internationale optomechatronische industrie.

Met nu bijna zelf 100 jaar aan ervaring en expertise bouwde Nedinsco de kennisvoorsprong op waarvan bedrijven vandaag de dag de vruchten kunnen plukken.

Nedinsco levert voor een keur aan internationale veeleisende afnemers ‘high performance’ optomechatronische oplossingen in de sectoren: Halfgeleider markt – Ruimtevaart markt – Industriële markt – Defensie markt.

Uitvoerder/ bauleiter [Ingevuld]

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende projectontwikkelaar in Zuid-Nederland en actief op de Duitse markt (NRW), zijn wij op zoek naar een Uitvoerder/ Bauleiter (interim, ZZP of vaste functie) voor de Nederlandse en Duitse markt.

Interim Bedrijfsleider Infra en Milieu [Ingevuld]

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart met disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening en Gebiedsbeheer.

De bedrijfsleider Infra en Milieu geeft richting aan het bedrijfsonderdeel en draagt zorg voor het functioneren, de continuïteit en een gezond rendement ervan.

Manager Plantenkwekerij Schreurs [Ingevuld]

A. Schreurs plantenkwekerij B.V. Sevenum is gespecialiseerd in de opkweek van vollegrondsgroentenplanten in perspot en in trays.

De Manager Plantenkwekerij Schreurs is verantwoordelijk voor het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de vastgestelde bedrijfsstrategie van Plantenkwekerij Schreurs. Hij/zij is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de organisatie (productie, bedrijfsbureau en technische dienst) en voor de ontwikkeling en implementatie van het operationeel beleid, zodanig dat de winstgevendheid en continuïteit van plantenkwekerij Schreurs B.V. gewaarborgd is en blijft.

Manager Installatietechniek (MT lid) [Ingevuld]

Met meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmtetechniek zorgt Fraku met circa 50 medewerkers en haar netwerk in Noord-Limburg voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

Ter verdere kwalitatieve en kwantitatieve groei van Fraku in Venlo is Vaes & Linthorst Management Matching op zoek naar een Manager Installatietechniek. In deze rol ben je operationeel verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt organiseren en uitvoeren van projecten en service & onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur.

Subsidieadviseur Senior - Bedrijven & Innovatie [Ingevuld]

TRIAS is dé kwalitatief hoogwaardige subsidieondersteuner in Zuid-Nederland met vestigingen in Venlo en de Brightlands Health Campus in Maastricht.

Als subsidieadviseur binnen het team Bedrijven & Innovatie adviseer je ondernemers over het financieren van hun innovatieprojecten. Je eerste aandachtsgebied ligt bij (complexe) subsidieprojecten van consortia, wetenschappelijke en Internationaal georiënteerde klanten.

Interim teamleider sociaal domein [Ingevuld]

Het sociaal domein gaat over wat de gemeente organiseert rond jeugd, werk, participatie en zelfredzaamheid. Belangrijke onderwerpen zijn de Jeugdwet, de Participatiewet, de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Wet publieke gezondheid.

Directeur Marketing & Communicatie [Ingevuld]

Stevige directeur die de dynamiek tussen bedrijfsstrategie en het externe speelveld versterkend laat werken.

Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland.

Operations Manager [Ingevuld]

“De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

Ben jij de manager die leeft voor ‘operational excellence’ en zijn doelstellingen het liefst behaalt door het team van mensen continu te motiveren en coachen? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Continuous Improvement Program Manager [Ingevuld]

Oerlikon Eldim (NL) B.V. vervaardigt en bewerkt onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines.

Je hebt ervaring in een aerospace of automotive gerelateerde internationale productieomgeving en beschikt over zakelijk inzicht en multiculturele competenties in combinatie met een sterke drive? Wij zoeken jou!

Sales Manager (sr) Utiliteitsbouw [Ingevuld]

Willems Bouwbedrijf BV is een aannemingsbedrijf met als specialisme utiliteitsprojecten.

Heb jij commerciële slagkracht in de bouw, - aannemers-, en utiliteitsbranche? En ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière? Voor de regio Zuidoost Nederland is Willems Bouwbedrijf op zoek naar een Sales Manager Utiliteitsbouw.

Manager Sales [Ingevuld]

Inther is een internationale system integrator van logistieke automatiseringssystemen.

Ben jij op zoek naar een commerciële en uitdagende baan waarin jij het marktaandeel van de organisatie en de slagkracht van de afdeling Sales kan mee helpen vergroten? Dan komen wij graag met jou in contact voor de rol van Manager Sales!

Business Unit Manager [Ingevuld]

Hertek staat voor veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Een gedegen en solide familiebedrijf, klantgericht en betrokken.

Lid Raad van Toezicht [Ingevuld]

Kunstencentrum Venlo zoekt een nieuw Lid Raad van Toezicht met een achtergrond in de communicatie en marketing.

Kunstencentrum Venlo is hét huis voor cultuurbeleving, cultuurparticipatie en kunsteducatie in de gemeenten Venlo en Peel & Maas.

Lid Raad van Commissarissen [Ingevuld]

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo.

De RvC heeft tot taak om vanuit een gedeelte ambitie en vastgestelde doelen toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen Woonwenz en de met haar verbonden onderneming(en).

Sales & Marketing Manager [Ingevuld]

Verantwoordelijk voor o.a. het jaarlijks opstellen van een marketing- en verkoopplan en het bewaken van geformuleerde doelstellingen.

De uitdaging in deze functie ligt enerzijds in het pionieren op nieuwe markten wereldwijd en anderzijds het salesteam, bestaande uit 7 personen, sturen en de juiste strategische koers bepalen.

Productieleider [Ingevuld]

Staco produceert en levert een compleet assortiment roosters, traptreden en aanverwante producten in staal, RVS, aluminium en (glasvezelversterkt) kunststof.

U bent een ervaren specialist op het gebied van productietechnieken en procesverbetering. Als Productieleider stuurt u (direct) 3 monteurs en 2 ploegleiders aan en (indirect) +/- 55 productiemedewerkers in 2 ploegen.

ICT Manager [Ingevuld]

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start stond het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Kersten is gevestigd in Roermond, maar heeft tevens vestigingen in Almelo, Nijkerk, Arnhem, Heijen en Son.

Lid Raad van Toezicht bedrijfsvoering/marketing [Ingevuld]

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt. Bij het Limburgs Museum zijn zo’n 35 medewerkers en 40 vrijwilligers werkzaam.

Financieel Operationeel Directeur [Ingevuld]

Hertek garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen. Met bijna 200 medewerkers (vier Business Units en Shared Service Center, vestigingen in Weert, Dordrecht en Berlijn) staan zij dagelijks voor hun klanten klaar om meesterwerk te leveren.

Key Account Manager natural gas België [Ingevuld]

OMV produces and markets oil and gas, innovative energy and high-end petrochemical solutions – in a responsible way. With Group sales of EUR 23 bn and a workforce of more than 20,000 employees in 2018, OMV Aktiengesellschaft is one of Austria’s largest listed industrial companies.

Betriebsleiter [Ingevuld]

Radium Latex forscht, entwickelt und produziert seit mehr als 50 Jahren als zuverlässiger Partner namhafter Hersteller der Produktionsbereiche Bettausstattungen, Polstermöbel, Automobil, Verpackung sowie orthopädischer Artikel.

Wij houden u graag op de hoogte

U zoekt naar deze nieuwe uitdaging, maar wilt dit in stilte doen? Laat dan met een gerust hart uw CV bij ons achter. Wij nemen u dan als eerste mee in vraagstukken die bij ons worden neergelegd. Overigens gebruiken wij uw gegevens niet zonder vooraf uw toestemming te vragen. Integriteit en discretie is bij ons een vanzelfsprekendheid!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.