7 Beschikbare vacatures

Nieuw-Bergen
40 uur
In overleg

Voor Doesburg Components in Nieuw-Bergen is Vaes & Linthorst Management Matching op zoek naar een Technisch Inkoper.

Ben jij een gedreven inkoper met passie voor techniek? Doesburg Components, een vooraanstaande leverancier van gietijzeren producten aan onder andere de automotive industrie zoekt een Technisch Inkoper om het team te versterken. Doesburg Components levert componenten aan onder andere DAF, Scania, Deutz en MTU/ Rolls Royce.

Venlo
40 uur
In overleg

Ben jij iemand die graag het voortouw neemt en de liefde voor techniek combineert met een sterk oog voor wat mensen beweegt? Om de ontwikkeling van Jansen Bartels Installatietechniek verder kracht bij te zetten is V&L op zoek naar een directeur.

​Jansen Bartels Installatietechniek is een familiebedrijf met de elektrotechnische en werktuigbouwkundige discipline onder één dak. Als totaalinstallateur verzorgt het bedrijf complete, duurzame installatie-oplossingen, van ontwerp en realisatie tot en met service, onderhoud en beheer.

Venlo
24 uur
In overleg

Ondernemend Venlo is dé schakel tussen de ondernemersgemeenschap en de lokale overheid.

Ondernemend Venlo draagt bij aan het optimaliseren van het ondernemersklimaat op en rond de Venlose bedrijventerreinen. Als belangenbehartiger vertegenwoordigen zij meer dan 1200 bedrijven met ruim 40.000 enthousiaste werknemers.

Venlo
40 uur
In overleg

Ubroek is reeds vele jaren een begrip in de wereld van precisie metaalbewerking en is uitgegroeid tot een modern gespecialiseerd bedrijf.

Uitdagende kans in de maakindustrie! Directeur gezocht voor Ubroek Venlo! Ben jij klaar voor een carrièrestap die jou aan het roer plaatst van deze bloeiende Dumaco-vestiging in Venlo? In de dynamische wereld van de metaalsector biedt Dumaco een unieke kans voor een ervaren professional om als Directeur de leiding te nemen. Met een solide trackrecord en sterke leiderschapskwaliteiten, ben jij degene die de dagelijkse bedrijfsvoering en veranderingsprocessen zal sturen.

Venlo
40 uur
Max. 90K

Je bent als Manager Verkoop Groenteplanten inspirerend, energiek en in staat mensen te motiveren en enthousiasmeren.

Bij Gipmans Groep staan ze niet alleen bekend om de hoogwaardige, gezonde groenteplanten, maar ook om het succesvolle familiebedrijf dat gedijt op toewijding en samenwerking. Te midden van de bloeiende gewassen, heerst een warme sfeer waar collega's niet alleen samenwerken, maar ook aandacht hebben voor elkaar. Stap in de wereld van Gipmans Groep waar jouw talent wordt gekoesterd en de groei nooit stopt. "Join us and let's grow together!"

Belfeld
40 uur
70 - 90K

Deze rol is een unieke kans om jouw ondernemende geest te laten excelleren in een voortdurend veranderende, maar uiterst veelbelovende omgeving.

Wil jij een sleutelrol spelen in een ambitieuze start-up en de vrijheid hebben om echt impact te maken? Sonnen Apotheke is op zoek naar een gedreven Operations Manager die niet alleen de touwtjes in handen neemt, maar ook actief wil bijdragen aan het opbouwen van een succesvolle online apotheek.

Roermond
36 uur
65 - 90K

Wonen Limburg, met 275 collega's en 25.000 woningen, zet zich dagelijks in voor betaalbare, kwalitatieve woningen in fijne omgevingen.

Ben je een gedreven en ervaren leidinggevende? Bewaak jij met een helicopterview de dienstverlening van onze buurtwinkels? Durf jij de juiste vragen te stellen en maak je de beslissingen? De vakkennis zit in het team, weet jij hoe je deze het beste inzet en optimaliseert? Dan zoeken we jou!

Vaes & Linthorst heeft deze vacatures succesvol ingevuld

R&D Manager [Ingevuld]

Hotraco is een ambitieuze en internationale organisatie die bekendstaat om haar hands-on mentaliteit, no-nonsense aanpak, hoogwaardige producten en hoogopgeleide medewerkers.

Welkom bij Hotraco, waar zij wereldwijd organisaties helpen hun kernprocessen te beheersen en te verbeteren door middel van innovatieve automatiseringssystemen. Hun oplossingen richten zich op het behalen van optimale resultaten voor dier, gewas en mens. Bij Hotraco is men toegewijd aan het bieden van totaaloplossingen voor drie essentiële segmenten.

Productiemanager Paneelbouw [Ingevuld]

Ben jij op zoek naar een rol waarin je elke dag innovatie kunt stimuleren en processen kunt verbeteren? Ben je een gepassioneerde leider die zorgt voor gestroomlijnde planningen en het optimaal inzetten van medewerkers?

Als Productiemanager Paneelbouw bij Hotraco speel je een cruciale rol in het realiseren van de doelstellingen van de organisatie. Je leidt de productieafdeling en draagt hiermee bij aan het leveren van hoogwaardige en innovatieve automatiseringssystemen die klanten in staat stellen om duurzame prestaties te genereren. Met jouw leiderschap en passie voor verbetering ben je een waardevolle schakel in het streven naar voortdurende innovatie en klanttevredenheid.

HR Manager [Ingevuld]

Wij zijn op zoek naar een people-manager die van nature mensen met elkaar verbindt, hen in hun waarde laat en de organisatie naar een hoger niveau tilt.

Ben jij een ervaren HR-professional met een sterke operationele persoonlijkheid? Heb je aantoonbare werkervaring als HR Manager en ben je in staat om zowel op strategisch, tactisch (40%) als operationeel (60%) niveau te opereren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Chief Executive Officer [Ingevuld]

Vostermans Companies is een internationale familieonderneming, die haar oorsprong vindt in 1952. De diverse activiteiten hebben zich door de jaren heen sterk uitgebreid en zijn ondergebracht in Vostermans Ventilation en Vostermans Alu Foundries. De focus en toewijding aan innovatie en ontwikkeling hebben hen in staat gesteld om - samen met hun klanten - vorm te geven aan de toekomst van ventilatie en aluminium gietwerk.

Manager Bedrijfsvoering [Ingevuld]

Wil jij een baan met maatschappelijke impact én veel verantwoordelijkheid? Dan is Stichting Fortior op zoek naar jou.

Stichting Fortior verzorgt primair onderwijs in de stadsdelen Venlo, Arcen, Lomm en Velden. Op dertien scholen verzorgen zij met 315 medewerkers passend onderwijs aan 2600 kinderen van vier tot dertien jaar. Fortior-scholen kenmerken zich door sterk, eigentijds onderwijs van hoge kwaliteit, met voldoende opbrengsten op de basisvaardigheden.

Hoofd Productontwikkeling - Werkvoorbereiding [Ingevuld]

Voor het mooiste zit meubelmerk van Nederland zoeken wij Hoofd Productontwikkeling - Werkvoorbereiding waarvoor leidinggeven, organiseren, besluiten nemen en projectmatig werken een tweede natuur is.

Leolux Furniture Group is een Nederlands familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1934. Leolux Furniture Group ontwikkelt en produceert in eigen Europese fabrieken eigentijdse meubelen op bestelling. Daarmee maken ze een ongekende individuele keuze bereikbaar voor hun klanten. In de handen van de vakmensen ontstaan unieke producten, met aandacht gemaakt voor klanten over de hele wereld.

Technisch inkoper [Ingevuld]

Voor het mooiste zit meubelmerk van Nederland zoeken wij een Technisch Inkoper, deze rol gaat verder dan alleen het voltooien van inkoopactiviteiten.

Als technisch inkoper bij Leolux ben je een essentiële schakel in het succes van het inkoopproces. Jouw voldoening komt voort uit het succesvol afronden van inkoopactiviteiten, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd en waarde wordt toegevoegd aan het productieproces. In plaats van een toeschouwer ben jij een actieve en cruciale speler in het realiseren van de visie van Leolux.

Directeur [Ingevuld]

Krijg jij energie van werken bij een professionele, gemotiveerde mkb-organisatie met veel dynamiek binnen de uitdagende en veeleisende houtverwerkende industrie?

Vaes & Linthorst Management Matching is voor Hombergh Lomm op zoek naar een ervaren directeur. Je bent een natuurlijk en betrokken leider die operationeel samenwerkt met alle afdelingen binnen het bedrijf en hebt een voorbeeldfunctie binnen de onderneming.

QHSE Manager [Ingevuld]

Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een QHSE Manager. Deze functie biedt een unieke kans om een essentiële rol te spelen in een dynamische en internationale werkomgeving. Ben jij de QHSE Manager die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Onze relatie is een internationaal georiënteerd engineering service bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse technische diensten. Met meerdere vestigingen wereldwijd en een team van 150 in de lokale vestiging te Venlo, bieden ze een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. De focus ligt op kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid (QHSE).

Manager Finance [Ingevuld]

Jij bent tevreden als de productieresultaten en deadlines zijn gehaald. Ook zorg je ervoor dat alle financiële rapportages zijn afgerond en ben je een gedegen sparringpartner voor de directie en MT. Een verantwoordelijke rol met veel invloed, die jij als Manager Finance vormgeeft door te zorgen voor een kloppende boekhouding en resultaatgerichte KPI’s.

Tactisch Inkoper [Ingevuld]

Hotraco is op zoek naar mensen die ook voor kwaliteit staan, naar nieuwe collega’s die zelfstandig op zoek gaan naar mogelijkheden om zaken steeds slimmer aan te pakken!

Ben jij de drijvende kracht achter de toekomstige inkoopstrategie van Hotraco? Heb je een scherp oog voor detail en een passie voor kwaliteit? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat! Bij Hotraco krijg je de kans om samen te groeien en te bouwen aan de toekomst van onze inkoopafdeling. Als Tactisch Inkoper is jouw werkdag geslaagd als je inkoopvoordelen hebt behaald en hierdoor kostenbesparingen voor de organisatie hebt gerealiseerd.

Business Controller [Ingevuld]

Scelta is al bijna 30 jaar een drijvende kracht achter innovatie in de champignonindustrie. Bij Scelta draait alles om combineren, co-creëren, innoveren en overzicht houden.

Echt impact maken in een dynamische omgeving? Als Business Controller bij Scelta Mushrooms in Venlo doen jouw rapportages er echt toe. Als spin in het web zorg jij voor tevreden stakeholders door het aanleveren van scherpe rapportages en analyses. Ben jij analytisch, kritisch en doortastend? Weet jij jouw visie en ideeën met overtuigingskracht te presenteren? Lees dan nu verder!

Area Sales Manager Internationaal [Ingevuld]

Heb jij al ruime ervaring in de agrarische sector? Ga jij ervoor zorgen dat Hotraco zijn bestaande markten gaat uitbreiden en weet jij hoe je nieuwe markten kunt aanboren? Dan is Hotraco op zoek naar jou!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen en het omzetresultaat voor de gewasbewaring door middel van verkoop van ventilatiesystemen voor de aardappelen- en uienopslag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het internationaal werven van nieuwe klanten en dealers die je tevens adviseert omtrent marktontwikkelingen en kansen.

Manager Finance [Ingevuld]

Ben jij een ervaren manager die de verbinding legt en energie krijgt van structureren en optimaliseren? Lees dan verder!

Gezien de concurrentiegevoeligheid, vermelden wij bij deze vacature niet de bedrijfsnaam en/of omschrijving. Zodra je schriftelijk solliciteert op deze vacature, zijn wij gaarne bereid alle informatie omtrent onze opdrachtgever met jou te delen. Wij rekenen op jouw begrip.

Sourcing/Sales Trader [Ingevuld]

Voor onze klant Teboza zijn wij op zoek naar een gedreven Sales Trader. Als Internationaal Sales Trader ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van aspergeplanten en verse asperges in Europa en Zuid Amerika.

Kom jij als Trader Teboza versterken en help je actief mee om hun sterke positie op het gebied van verse asperges verder uit te bouwen? Teboza is een toonaangevend familiebedrijf dat actief is in de hele aspergesector, van zaadje tot de (inter)nationale verkoop van aspergeplanten en asperges. Bij Teboza is het nooit saai en staan ze garant voor een baan met uitdaging en interessante klanten, waaronder groβmarkten, (groot)handelsbedrijven, retailers, supermarkten en collega-aspergetelers.

Financieel Manager met HR kennis [Ingevuld]

Wil je werken voor een beeldbepalend museum in een fijne professionele sfeer met een leuk team?

Vaes & Linthorst Management Matching zoekt voor Het Limburgs Museum te Venlo een Financieel Manager met HR kennis. Wij zoeken kandidaten met een financiële en HR achtergrond met leidinggevende capaciteiten die passen bij een jonge ambitieuze organisatie.

Sales Manager IT [Ingevuld]

Voor Insign.it in Venlo is Vaes & Linthorst Management Matching op zoek naar een ambitieuze Sales Manager IT.

In 2000 is Insign.it ontstaan, omdat het zo veel beter en anders kon. Vandaag is de Insign.it group 50 medewerkers groot met focus op Zuid-Oost Nederland. Een groep gepassioneerde professionals die ervan overtuigd zijn dat techniek er is om de mens te dienen en de wereld te verbeteren. Zij ontwerpen, leveren, implementeren en beheren high-available IT- infrastructuren. Slimme concepten op het gebied van Workspace, Security, Cloud, Datacenter en Managed Services. Insign.it investeert in zijn mensen met name in kennis en ontwikkeling.

2 leden Raad van Toezicht [Ingevuld]

Co. de Cultuurontwikkelaar is hét huis voor cultuurbeleving, cultuurparticipatie en kunsteducatie in de gemeenten Venlo en Peel & Maas en de regio Noord-Limburg.

Vaes & Linthorst Management Matching zoekt voor Co. de Cultuurontwikkelaar (voorheen Kunstencentrum Venlo) 2 leden Raad van Toezicht. Wij zoeken profielen met een juridische achtergrond (bij voorkeur arbeidsrecht en/of bestuursrecht) en profielen met achtergrond in de communicatie en marketing (bij voorkeur PR en branding).

Financial Controller [Ingevuld]

Lagotronics is een wereldwijde speler in de leisure industrie. Klanten zijn onder andere pretparken en andere amusementsparken welke op zoek zijn naar het aanbieden van interactieve belevingen.

Creating Unforgettable Memories…

Wie wil hier nu geen bijdrage aan leveren? Als Financial Controller bij Lagotronics kom je te werken in een dynamische omgeving waar alles gericht is op het creëren van onvergetelijke interactieve ervaringen. Jij bent verantwoordelijk voor een kloppende financiële administratie waarbij jij met je rapportages echt het verschil kan maken.

Key Account Manager DACH [Ingevuld]

Rhino ist Europas führender Hersteller von Dachgepäckträgern, Dachträgern, Leiterträgern, Trittstufen und anderem Zubehör für Nutzfahrzeuge.

In dieser Funktion sind Sie für das Wachstum des Unternehmens, auf den oben genannten Märkten, verantwortlich. Damit die Unternehmensziele erreicht werden sind proaktive Verkäufe an neue- und bestehende Kunden gefragt. Sie berichten an den Group Sales & Marketing Director und werden vom Vertriebsbüro in den Niederlanden und dem Marketingteam in Großbritannien unterstützt.

Internationaal Key Accountmanager [Ingevuld]

Joordens Zaadhandel B.V. te Kessel concentreert zich al meer dan 100 jaar vol passie op het veredelen, telen en verkopen van zaden van groenbemesters, grassen en andere gewassen.

Onze opdrachtgever Joordens Zaadhandel te Kessel is ambitieus en volop in beweging. Ze willen de internationale business stapsgewijs uitbreiden. Jij bent als Internationaal Key Accountmanager een belangrijke schakel in de toekomstige ambities.

Tactical Buyer [Ingevuld]

Sulzer is the leading service provider for rotating equipment. The Venlo Service Center specializes in high-quality, cost-effective, customized solutions for maintenance, new parts manufacturing and repairs of multiple makes and models of gas turbines.

The tactical purchaser ensures that materials and services to be purchased in the short, medium and long term are always available at the most favorable conditions. In addition, responsible for developing and updating strategic planning.

Financial Controller [Ingevuld]

Ken je dat gevoel dat jij na een drukke werkdag terugrijdt naar huis? Je bent tevreden omdat jij vanuit jouw financiële rol een belangrijke bijdrage hebt geleverd aan de uitdagingen waarvoor deze internationale maritieme dienstverlener staat.

Bij Alfa Laval in Nijmegen ontwikkelen, verkopen en produceren ze apparatuur voor de maritieme industrie (scheepvaart) . Ze helpen deze sector schadelijke emissies te bestrijden met hun Exhaust Gas Cleaning portfolio. Ze leveren ook essentiële veiligheidsuitrusting met Inert Gas Systems, die zij al meer dan 50 jaar leveren. Alfa Laval is marktleider met een sterke klantenbasis. De drijfkracht is het versnellen van succes voor hun klanten, mensen, en planeet.

Accountmanager [Ingevuld]

Ben jij op zoek naar een nieuw uitdaging en heb jij ervaring als (technisch) accountmanager?

Ter uitbreiding van het Sales team zoekt Doesburg Components te Nieuw-Bergen een ambitieuze, praktische, communicatieve en besluitvaardige Accountmanager. Jij bent als Accountmanager verantwoordelijk voor één van de grootste klanten van Doesburg Components. Je bent het aanspreekpunt voor deze klant, onderhoud de relatie en bouwt deze verder uit. Als Accountmanager vervul je een combinatiefunctie van relatiebeheer en sales.

Manager Finance & Transformation [Ingevuld]

Heb jij een financiële achtergrond en wil jij meehelpen met de verdere transformatie van Hoynck richting de toekomst?

Als Manager Finance en Transformation ben je een echte duizendpoot. In deze rol ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het op rolletjes laten verlopen van de financiën en interne procedures. Daarnaast is er een belangrijke rol voor je weggelegd in het begeleiden van de verdere transformatie van de organisatie.

Logistics Engineer [Ingevuld]

In Venlo maken de vakmensen van Leolux de mooiste designmeubelen op bestelling. Die gaan de hele wereld over. Maar een efficiënt productieproces kan natuurlijk niet zonder een soepel lopende logistiek.

Ieder probleem dat je oplost voelt als een kleine overwinning. Als Logistics Engineer is jouw werkdag geslaagd als de hele operatie storingsvrij kan werken. Jij levert met je pro- actieve instelling en probleemoplossend vermogen een bijdrage aan het behalen van de doelstellingen van de logistieke operatie.

Head of Sales [Ingevuld]

In deze rol ben je samen met je team verantwoordelijk voor de ambitieuze doelstellingen van team Hoynck.

Ben jij een ervaren salesmanager en heb jij passie voor internationale dienstverlening op het gebied van design- en projectmanagement? Als Head of Sales ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van new business en het aansturen van het salesteam.

Teamleider Sales Operations [Ingevuld]

“De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

Als Teamleider Sales Operations draag je continue zorg voor een klantgerichte afdeling waarbinnen op efficiënte en effectieve wijze sales en serviceprocessen worden gestroomlijnd en uitgevoerd, binnen de kaders van de commerciële doelstellingen van de Leolux Furniture Group.

HR Manager [Ingevuld]

Ben jij de proactieve ervaren HR Manager waar wij voor de Moonen Group of Companies te Stramproy naar op zoek zijn?

Moonen Group of Companies is een internationaal georiënteerde bedrijvengroep met meer dan 600 medewerkers en het DNA van een familiebedrijf (platte structuur en korte lijnen). Het merendeel van de bedrijven is hoofdzakelijk werkzaam in de pluimveesector. Maar ook zijn ze actief in de uitzendwereld en vastgoed. De kernwaarden van Moonen Group of Companies? Ondernemerschap, hands-on & sociale betrokkenheid.

Hoofd Logistiek [Ingevuld]

Ben jij de Hoofd Logistiek (Teamlead Logistics) die de internationale logistieke operatie van Sulzer naar het volgende niveau kan tillen? Reageer dan direct!

Sulzer Venlo is onderdeel van een wereldwijde organisatie met ongeveer 15.000 medewerkers. In Venlo werken 140 medewerkers (waarvan een grote groep internationaal) intensief samen om de internationale klantengroep te bedienen. Hierbij is geen dag hetzelfde vanwege de diversiteit van hun portfolio en het internationale karakter van de dienstverlening. Samenwerken is echt de sleutel tot succes (in alle geledingen). Creativiteit en kennis van jouw vakgebied zijn nodig om in deze business te slagen, mede omdat Sulzer veelal werkzaam is in niet alledaagse landen. Je moet goed om kunnen gaan met tijdsdruk, want jouw puzzelstukje maakt deel uit van een groter geheel.

IT Manager [Ingevuld]

Ben jij een daadkrachtige en initiatiefrijke IT professional met een hands-on mentaliteit die de ambitie heeft zich als IT manager te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Moonen Group of Companies is een groep van bedrijven met oprichter/eigenaar Vitor Moonen als gemeenschappelijke deler. Moonen Group is een internationaal georiënteerde bedrijvengroep met meer dan 600 medewerkers en het DNA van een familiebedrijf, platte structuur en korte lijnen! De kernwaarden? Ondernemerschap, hands-on & sociale betrokkenheid.

Hoofd Administratie/ Controller [Ingevuld]

Ter versterking van de financiële afdeling van TerraQ zijn wij op zoek naar een Hoofd Administratie/ Controller. Tevens fungeer je in deze rol als sparringpartner voor de directie.

In de rol van Hoofd Administratie/ Controller bij TerraQ ben je eindverantwoordelijk voor de algehele financiële administratie van het bedrijf. Tevens hou jij je in deze rol ook bezig met enkele basis personeelswerkzaamheden en ben je het aanspreekpunt voor IT-gerelateerde zaken. De loonadministratie van TerraQ is uitbesteed aan een externe partner.

Operations Manager [Ingevuld]

Ter versterking van de algehele operatie en het MT van VENNE Electronics zijn wij op zoek naar een Operations Manager.

VENNE Electronics is een vooraanstaande speler in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige pcba’s, halffabrikaten en modulen. VENNE Electronics heeft jarenlange ervaring in projectmatig en het klant specifiek oplossen van elektronica- en mechanica vraagstukken zowel op ontwerp- als productieniveau. Hun klanten bevinden zich, onder andere in de marktsegmenten van de machinebouw, agri-food en medical devices.

HR Business Partner [Ingevuld]

Ben jij de proactieve ervaren HR Business Partner waar wij naar op zoek zijn?

Moonen Group of Companies is een internationaal georiënteerde bedrijvengroep met meer dan 600 medewerkers en het DNA van een familiebedrijf (platte structuur en korte lijnen). Het merendeel van de bedrijven is hoofdzakelijk werkzaam in de pluimveesector. Maar ook zijn ze actief in de uitzendwereld en vastgoed. Ben jij de persoon die wij zoeken?

Proces Analist [Ingevuld]

Bekijk jij bedrijfsprocessen altijd kritisch en kom je dan met voorstellen hoe het anders en beter kan, dan is dit wellicht de baan voor jou!

Met haar 1.800 medewerkers is Munckhof één van de grootste personenvervoer en zakenreisorganisaties in Nederland. Zij verzorgen internationale zakenreizen, grootschalig evenementenvervoer en zij regisseren doelgroepenvervoer vanuit hun eigen regiecentrale. Tevens verzorgen zij taxi- en touringcarvervoer in heel Nederland. De combinatie van diensten maakt Munckhof uniek in de markt. Zij werken voor veel grote bedrijven, overheden, zorginstellingen, onderwijsinstanties en evenementenbureaus.

Operations Manager [Ingevuld]

Ben jij de ambitieuze professionele Operations Manager die de dagelijkse bedrijfsvoering met betrekking tot het inkoop-, het logistieke en het voorraadbeheerproces in goede banen leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bedrijf waarvoor je komt te werken is onderdeel van een internationale groep, decentraal georganiseerd regio Breda. De organisatie heeft sterke ambities! Het merk laten groeien tot marktleider in Nederland in de komende drie jaar vanuit een interne professionaliseringsslag en strategische aanpak.

Senior Manager ICT Solutions [Ingevuld]

‘Ewals gelooft dat ICT een integraal onderdeel is van de hele organisatie en meer is dan alleen een ICT-afdeling. Wil jij samen met jouw collega’s dit onderdeel naar een hoger plan tillen? Ga dan aan de slag als Sr. Manager ICT Solutions bij Ewals!'

Bij Ewals Cargo Care werken inmiddels circa 2.050 medewerkers vanuit 33 locaties verdeeld over 15 landen in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tegelen (nabij Venlo). Je komt te werken in een solide familiebedrijf dat inmiddels meer dan 100 jaar bestaat en waar de communicatielijnen kort zijn. Ewals is uitgegroeid tot een sterke internationale speler.

HR-adviseur [Ingevuld]

“Jij bent de operationeel HR Adviseur die het gehele HR ‘apparaat’ binnen de organisatie verder professionaliseert, stroomlijnt en toekomstbestendig maakt”.

Allers Bedrijfswagens BV is dé DAF bedrijfswagendealer voor Limburg, Oost-Brabant en de regio Niederrhein in Duitsland. In Venlo, Venray, Boxmeer, Oss, Weert, Maastricht en Krefeld (D) liggen goed geoutilleerde werkplaatsen op uitstekende locaties. In vervoerskringen heeft Allers Bedrijfswagens een uitstekende reputatie, deze is gebaseerd op hoge kwalitatieve dienstverlening en een klantgerichte aanpak.

Director of Global Customer Support [Ingevuld]

Vaes & Linthorst Management Matching is looking for a Director of Global Customer Support for our partner Hauzer Techno Coating, Venlo Netherlands.

Hauzer Techno Coating is an international high-tech organization, with over 210 employees and branches in Venlo, Barcelona, Yokohama, Shanghai and Olten. At the home base in Venlo, they develop and assemble plasma coating systems with vacuum, sputtering and arc evaporation technology, that find their way around the globe, to customers with notable names. At this mediumsized company, lines are still short and you can make a difference. Hauzer was founded in 1983 and became part of the Japanese IHI Group in 2008. The IHI Group is a group of more than 210 companies totalling up to 29,000 employees.

HR Manager [Ingevuld]

“Je bent een strategisch HR manager die samen met de directie richting geeft aan het gehele HR-beleid binnen de organisatie”

Met haar 1.800 medewerkers is Munckhof één van de grootste personenvervoer en zakenreisorganisaties in Nederland. Zij verzorgen internationale zakenreizen, grootschalig evenementenvervoer en zij regisseren doelgroepenvervoer vanuit hun eigen regiecentrale. Tevens verzorgen zij taxi- en touringcarvervoer in heel Nederland. De combinatie van diensten maakt Munckhof uniek in de markt. Zij werken voor veel grote bedrijven, overheden, zorginstellingen, onderwijsinstanties en evenementenbureaus.

Operations Manager [Ingevuld]

Je bent de spin in het web van PrismaWorx, je beleeft jouw werk als “a way of life”.

PrismaWorx voorziet in flexibele en fysieke arbeidsbehoeftes door middel van de inzet van kwalitatief personeel op operationeel niveau. Sinds de oprichting in 2008 staan de kernwoorden flexibiliteit, ontzorging en continuïteit centraal in de dienstverlening van PrismaWorx. Zowel op basis van onder aanneming als op uitzendbasis (in België op interimbasis) worden momenteel diverse opdrachtgevers in de food, poultry, productie, transport & logistieke sector bediend.

Business Controller [Ingevuld]

Ter versterking van de financiële afdeling en het MT van VENNE Electronics zijn wij op zoek naar een Business Controller. Tevens fungeer je als sparringpartner voor de directie , aandeelhouders en commissarissen.

VENNE Electronics is een vooraanstaande speler in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige pcba’s, halffabrikaten en modulen. VENNE Electronics heeft jarenlange ervaring in projectmatig en het klant specifiek oplossen van elektronica- en mechanica vraagstukken zowel op ontwerp- als productieniveau. Hun klanten bevinden zich, onder andere in de marktsegmenten van de machinebouw, agri-food en medical devices.

Sales Manager New Business [Ingevuld]

Vaes & Linthorst Management Matching is looking for a Sales Manager New Business for our partner Hauzer Techno Coating, Venlo Netherlands.

Hauzer Techno Coating is an international high-tech organization, with over 210 employees and branches in Venlo, Barcelona, Yokohama, Shanghai and Olten. At the home base in Venlo, they develop and assemble plasma coating systems with vacuum, sputtering and arc evaporation technology, that find their way around the globe, to customers with notable names. At this mediumsized company, lines are still short and you can make a difference. Hauzer was founded in 1983 and became part of the Japanese IHI Group in 2008. The IHI Group is a group of more than 210 companies totalling up to 29,000 employees.

Business Controller [Ingevuld]

Wil jij binnen jouw financiële functie meer verantwoordelijkheden dan alleen Finance? Ben je positief kritisch en een sparringpartner voor de algemeen directeur? Lees dan verder.

Voor een professionele organisatie in de Agro sector, onderdeel van een Frans moederbedrijf, zijn wij op zoek naar een Business controller die tevens sparringpartner is van de algemeen Directeur. Zij zijn onderdeel zijn van een Frans moederbedrijf, maar werken hoofdzakelijk autonoom. De sfeer binnen het bedrijf is te omschrijven als die van een familiebedrijf.

IT Manager (startend) [Ingevuld]

Ben je als gedreven IT professional met leidinggevende ambities op zoek naar een volgende stap in je loopbaan ? Check dan deze IT manager vacature bij Moonen Group!

Moonen Group of Companies is een groep van bedrijven met oprichter/eigenaar Vitor Moonen als gemeenschappelijke deler. Moonen Group is een internationaal georiënteerde bedrijvengroep met meer dan 600 medewerkers en het DNA van een familiebedrijf, platte structuur en korte lijnen! De kernwaarden? Ondernemerschap, hands-on & sociale betrokkenheid.

Teamleider Account Support [Ingevuld]

Onze opdrachtgever PrismaWorx is specialist in het selecteren, bemiddelen en plaatsen van gekwalificeerde flexwerkers. Denk hierbij aan internationale medewerkers, voor zowel tijdelijke als langdurige projecten.

Ben jij de Teamleider Account Support die ervoor zorgt dat klantafspraken worden gerealiseerd en jouw afdeling een pool bij de klant neerzet die resultaat oplevert voor de klant en voor PrismaWorx?

Production Engineer CAM [Ingevuld]

Leolux-designmeubelen zijn een begrip, in Nederland en ver daarbuiten. Ze worden op bestelling geproduceerd door eigen vakmensen in Venlo.

Binnenkort start Leolux de nieuwbouw van de afdeling Machinale Houtbewerking. Die wordt ingericht met geheel nieuwe Homag-machines, gekoppeld aan een volledig geautomatiseerd platenmagazijn. Voor deze afdeling is Leolux op zoek naar een Production Engineer CAM.

HR Adviseur [Ingevuld]

Als HR Adviseur bij KWS Vegetables in Wageningen (Universiteit campus) werk je samen met de HR Business Partner in een wereldwijde rol.

Heb jij het natuurlijke talent om mensen te verbinden, enthousiasmeren en mee te krijgen? Heb jij een duidelijke visie op HR en weet je deze uit te dragen? Kijk dan snel of deze uitdaging jou past als een ‘maatkostuum’!

Technisch Facilitair Manager [Ingevuld]

“De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

Als Technisch Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de Leolux productielocaties en alle technische voorzieningen, zodat je collega’s in een veilige, gezonde en prettige werkomgeving kunnen functioneren. Je hebt een duidelijke visie en aanpak op planning en onderhoud van gebouwen, technische installaties en het machinepark.

Channel Marketing Manager [Ingevuld]

Radium Foam is producent van Vita Talalay®, een luxueus, natuurlijk materiaal dat comfort en ventilatie biedt voor topkwaliteit matrassen, toppers en kussens.

Heb je in je huidige baan het gevoel dat je meer zou kunnen en wil je je marketingexpertise verder verbreden? In deze functie heb je ruime verantwoordelijkheden. Je gaat zeker bezig zijn met deze twee strategische groei-initiatieven:

- Bouwen aan onze online marketing, inclusief het opzetten en verkopen via DTC-kanalen;

- Het vergroten van onze naamsbekendheid en betrokkenheid bij onze klanten en retailers.

Manager Customer Service & Operations [Ingevuld]

Europakket+ BV is een 100% dochteronderneming van Janssen Distribution Services BV. Ter uitbreiding van het bestaande team is Europakket+ BV op zoek naar een Manager Customer Service & Operations.

Heb je gevoel voor ondernemerschap en wil jij de spin-in-het-web zijn voor ondernemers én consumenten, zowel in klantcontact alsook achter de schermen? Wil je meehelpen om de dienstverlening van Janssen Parcel Management verder te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

CEO [Ingevuld]

“Operationeel leider en strateeg die de verbindende factor is binnen de organisatie”.

Voor Insign.it in Venlo is Vaes & Linthorst op zoek naar een ambitieuze ondernemer die het bedrijf kan leiden naar de volgende fase.

Accountant [Ingevuld]

De accountant legt verantwoording af aan vennoot en partner AA.

De accountant is eindverantwoordelijk voor het verwerken van administratieve opdrachten en het zelfstandig samenstellen van complexe jaarrekeningen en fiscale aangiften en adviseren van klanten.

Lid Raad van Toezicht 'Organisatieontwikkeling' [Ingevuld]

Het beoogde lid, belast met ‘Organisatieontwikkeling’ heeft bij voorkeur een organisatie-/veranderkundige achtergrond.

Fortior is een stichting voor Katholiek en Protestants-Christelijk basis- en speciaal basisonderwijs alsmede Montessorionderwijs in de stadsdelen Venlo, Arcen en Velden. De stichting telt 13 scholen met ongeveer 2600 kinderen en is werkgever voor circa 300 personeelsleden.

Lid Raad van Toezicht ‘Financiën/ Bedrijfsvoering’ [Ingevuld]

Het beoogde lid ‘Financiën/ Bedrijfsvoering’ heeft bij voorkeur een bedrijfseconomische dan wel bedrijfskundige achtergrond en heeft affiniteit met Finance & Control, Compliance en ICT-ontwikkelingen.

Fortior is een stichting voor Katholiek en Protestants-Christelijk basis- en speciaal basisonderwijs alsmede Montessorionderwijs in de stadsdelen Venlo, Arcen en Velden. De stichting telt 13 scholen met ongeveer 2600 kinderen en is werkgever voor circa 300 personeelsleden.

Business Unit Manager Service & Installatie [Ingevuld]

Momenteel is Vaes & Linthorst voor deze business unit van Janssen op zoek naar een Manager met een hoge mate van ondernemerschap en daadkracht.

Janssen is een innovatief en gedreven bedrijf met een rijke historie. De laatste jaren heeft men zich gespecialiseerd in het flexibel inrichten van diensten voor haar klanten. Deze diensten hebben zich inmiddels ontwikkeld tot de zelfstandig opererende divisie Service & Installatie. Deze business unit bestaat uit een intern productiebedrijf en een extern service- en installatiebedrijf met in totaal 60 fte.

Marketing & Communicatie Manager [Ingevuld]

Ben jij de energieke, inspirerende Marketing-/Communicatiemanager die collega’s en relaties weet te motiveren en enthousiasmeren? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Nedinsco werd in 1921 opgericht door Carl Zeiss Jena dat toen al meer dan een eeuw wereldleider was in precisie-optieken. Daarmee stond Nedinsco al zeer beslagen aan de wieg van de internationale optomechatronische industrie.

Met nu bijna zelf 100 jaar aan ervaring en expertise bouwde Nedinsco de kennisvoorsprong op waarvan bedrijven vandaag de dag de vruchten kunnen plukken.

Nedinsco levert voor een keur aan internationale veeleisende afnemers ‘high performance’ optomechatronische oplossingen in de sectoren: Halfgeleider markt – Ruimtevaart markt – Industriële markt – Defensie markt.

Uitvoerder/ bauleiter [Ingevuld]

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende projectontwikkelaar in Zuid-Nederland en actief op de Duitse markt (NRW), zijn wij op zoek naar een Uitvoerder/ Bauleiter (interim, ZZP of vaste functie) voor de Nederlandse en Duitse markt.

Interim Bedrijfsleider Infra en Milieu [Ingevuld]

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart met disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening en Gebiedsbeheer.

De bedrijfsleider Infra en Milieu geeft richting aan het bedrijfsonderdeel en draagt zorg voor het functioneren, de continuïteit en een gezond rendement ervan.

Manager Plantenkwekerij Schreurs [Ingevuld]

A. Schreurs plantenkwekerij B.V. Sevenum is gespecialiseerd in de opkweek van vollegrondsgroentenplanten in perspot en in trays.

De Manager Plantenkwekerij Schreurs is verantwoordelijk voor het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de vastgestelde bedrijfsstrategie van Plantenkwekerij Schreurs. Hij/zij is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de organisatie (productie, bedrijfsbureau en technische dienst) en voor de ontwikkeling en implementatie van het operationeel beleid, zodanig dat de winstgevendheid en continuïteit van plantenkwekerij Schreurs B.V. gewaarborgd is en blijft.

Manager Installatietechniek (MT lid) [Ingevuld]

Met meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmtetechniek zorgt Fraku met circa 50 medewerkers en haar netwerk in Noord-Limburg voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

Ter verdere kwalitatieve en kwantitatieve groei van Fraku in Venlo is Vaes & Linthorst Management Matching op zoek naar een Manager Installatietechniek. In deze rol ben je operationeel verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt organiseren en uitvoeren van projecten en service & onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur.

Subsidieadviseur Senior - Bedrijven & Innovatie [Ingevuld]

TRIAS is dé kwalitatief hoogwaardige subsidieondersteuner in Zuid-Nederland met vestigingen in Venlo en de Brightlands Health Campus in Maastricht.

Als subsidieadviseur binnen het team Bedrijven & Innovatie adviseer je ondernemers over het financieren van hun innovatieprojecten. Je eerste aandachtsgebied ligt bij (complexe) subsidieprojecten van consortia, wetenschappelijke en Internationaal georiënteerde klanten.

Interim teamleider sociaal domein [Ingevuld]

Het sociaal domein gaat over wat de gemeente organiseert rond jeugd, werk, participatie en zelfredzaamheid. Belangrijke onderwerpen zijn de Jeugdwet, de Participatiewet, de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Wet publieke gezondheid.

Directeur Marketing & Communicatie [Ingevuld]

Stevige directeur die de dynamiek tussen bedrijfsstrategie en het externe speelveld versterkend laat werken.

Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland.

Operations Manager [Ingevuld]

“De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, opgericht in 1934, is uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

Ben jij de manager die leeft voor ‘operational excellence’ en zijn doelstellingen het liefst behaalt door het team van mensen continu te motiveren en coachen? Dan is dit de baan waar jij naar op zoek bent!

Continuous Improvement Program Manager [Ingevuld]

Oerlikon Eldim (NL) B.V. vervaardigt en bewerkt onderdelen voor vliegtuigmotoren en industriële gasturbines.

Je hebt ervaring in een aerospace of automotive gerelateerde internationale productieomgeving en beschikt over zakelijk inzicht en multiculturele competenties in combinatie met een sterke drive? Wij zoeken jou!

Sales Manager (sr) Utiliteitsbouw [Ingevuld]

Willems Bouwbedrijf BV is een aannemingsbedrijf met als specialisme utiliteitsprojecten.

Heb jij commerciële slagkracht in de bouw, - aannemers-, en utiliteitsbranche? En ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière? Voor de regio Zuidoost Nederland is Willems Bouwbedrijf op zoek naar een Sales Manager Utiliteitsbouw.

Manager Sales [Ingevuld]

Inther is een internationale system integrator van logistieke automatiseringssystemen.

Ben jij op zoek naar een commerciële en uitdagende baan waarin jij het marktaandeel van de organisatie en de slagkracht van de afdeling Sales kan mee helpen vergroten? Dan komen wij graag met jou in contact voor de rol van Manager Sales!

Business Unit Manager [Ingevuld]

Hertek staat voor veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen. Een gedegen en solide familiebedrijf, klantgericht en betrokken.

Lid Raad van Toezicht [Ingevuld]

Kunstencentrum Venlo zoekt een nieuw Lid Raad van Toezicht met een achtergrond in de communicatie en marketing.

Kunstencentrum Venlo is hét huis voor cultuurbeleving, cultuurparticipatie en kunsteducatie in de gemeenten Venlo en Peel & Maas.

Lid Raad van Commissarissen [Ingevuld]

Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo.

De RvC heeft tot taak om vanuit een gedeelte ambitie en vastgestelde doelen toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen Woonwenz en de met haar verbonden onderneming(en).

Sales & Marketing Manager [Ingevuld]

Verantwoordelijk voor o.a. het jaarlijks opstellen van een marketing- en verkoopplan en het bewaken van geformuleerde doelstellingen.

De uitdaging in deze functie ligt enerzijds in het pionieren op nieuwe markten wereldwijd en anderzijds het salesteam, bestaande uit 7 personen, sturen en de juiste strategische koers bepalen.

Productieleider [Ingevuld]

Staco produceert en levert een compleet assortiment roosters, traptreden en aanverwante producten in staal, RVS, aluminium en (glasvezelversterkt) kunststof.

U bent een ervaren specialist op het gebied van productietechnieken en procesverbetering. Als Productieleider stuurt u (direct) 3 monteurs en 2 ploegleiders aan en (indirect) +/- 55 productiemedewerkers in 2 ploegen.

ICT Manager [Ingevuld]

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf de start stond het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Kersten is gevestigd in Roermond, maar heeft tevens vestigingen in Almelo, Nijkerk, Arnhem, Heijen en Son.

Lid Raad van Toezicht bedrijfsvoering/marketing [Ingevuld]

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt. Bij het Limburgs Museum zijn zo’n 35 medewerkers en 40 vrijwilligers werkzaam.

Financieel Operationeel Directeur [Ingevuld]

Hertek garandeert veiligheid voor mensen en middelen in gebouwen. Met bijna 200 medewerkers (vier Business Units en Shared Service Center, vestigingen in Weert, Dordrecht en Berlijn) staan zij dagelijks voor hun klanten klaar om meesterwerk te leveren.

Key Account Manager natural gas België [Ingevuld]

OMV produces and markets oil and gas, innovative energy and high-end petrochemical solutions – in a responsible way. With Group sales of EUR 23 bn and a workforce of more than 20,000 employees in 2018, OMV Aktiengesellschaft is one of Austria’s largest listed industrial companies.

Betriebsleiter [Ingevuld]

Radium Latex forscht, entwickelt und produziert seit mehr als 50 Jahren als zuverlässiger Partner namhafter Hersteller der Produktionsbereiche Bettausstattungen, Polstermöbel, Automobil, Verpackung sowie orthopädischer Artikel.

Wij houden u graag op de hoogte

U zoekt naar deze nieuwe uitdaging, maar wilt dit in stilte doen? Laat dan met een gerust hart uw CV bij ons achter. Wij nemen u dan als eerste mee in vraagstukken die bij ons worden neergelegd. Overigens gebruiken wij uw gegevens niet zonder vooraf uw toestemming te vragen. Integriteit en discretie is bij ons een vanzelfsprekendheid!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op.