default-header
100% vertrouwd

Kandidaten

Wij geloven dat de juiste baan uw leven positief kan veranderen. Wilt u verzekerd zijn van een goede functie in een organisatie die bij u past? Een baan om trots op te zijn? Vast of interim? Het team van Vaes & Linthorst zorgt voor de perfecte match. Wij vinden de baan waar u energie van krijgt en waar u zich als een vis in het water voelt.

Bekijk de vacatures

Sollicitatie 100% vertrouwelijk

Vaes & Linthorst heeft ruime ervaring met het recruiten van mensen en heeft in de loop der jaren een groot netwerk van opdrachtgevers binnen verschillende branches opgebouwd. Van belang hierbij is de persoonlijke benadering van de kandidaten. Kwaliteit en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bent u zoekende naar een (andere) baan? Schrijf u in. Wij hebben regelmatig nieuwe vacatures waarvan we u graag op de hoogte stellen. Wij garanderen u dat uw sollicitatie bij ons vertrouwelijk wordt behandeld.

Horen zien zwijgen - Vaes & Linthorst

Onze werkwijze 100% Persoonlijk

Wanneer uw profiel past bij een vacature, nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking. Hierin luisteren we goed naar uw wensen ten aanzien van een baan en horen graag meer over uw competenties en cv. We onderzoeken wat u als een uitdaging ziet en waar uw passie ligt.

Bent u uit het juiste hout gesneden? Past u bij een vacature van één van onze opdrachtgevers? Dan maken we samen concrete afspraken en stellen we u uiteraard graag voor.

Is er nog geen perfecte match mogelijk? Dan blijft u ingeschreven als potentiële kandidaat en houden we u op de hoogte van nieuwe vacatures.

Kantoor Vaes & Linthorst
Kandidaten over Vaes en Linthorst
Ik heb Vaes & Linthorst leren kennen als een zeer professionele organisatie waarbij, na een uitvoerige selectieprocedure, ik de functie ga vervullen als Sales Manager Internationaal bij FTNON, specialist met een leidende positie in de mondiale voedselverwerkende industrie. Dhr. Evert Linthorst die mij hierbij heeft begeleidt kijkt kritisch verder dan ervaring en formele kwalificaties. In zijn beoordeling zijn vooral ook mijn persoonlijkheidskenmerken, ambities en motivatie meegenomen die uiteindelijk voor deze match hebben gezorgd.
Peter Mousset
Internationaal Sales Manager
Bij deze wil Pascal Vaes hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in mij, het meedenken in kansen en de tijd en energie die hij daarin gestoken heeft. Het contact voelde heel fijn. Vaes & Linthorst heb ik als de meest professionele en menswaardige recruitmentspecialist ervaren in de markt!
Vera Dings
‘Pascal Vaes, doortastend en met passie voor het vak. Pascal is in staat om binnen no-time te analyseren wat je zoekt en nodig hebt en gaat daar vol enthousiasme mee aan de slag tot dat hij de juiste kandidaat heeft gevonden. Met Pascal werk ik al vele jaren samen en tot nu toe is hij in staat gebleken om alle opdrachten succesvol in te vullen !! Een top prestatie want ook de (ogenschijnlijk) moeilijke opdracht gaat hij niet uit de weg. Typisch voor Pascal is verder zijn creativiteit en grote betrokkenheid. Kortom het is heel plezierig om met Pascal samen te werken en kan hem dan ook van harte aanbevelen. ’
Jelte Koopman
Interim HR Manager
Gedurende mijn oriëntatie op de arbeidsmarkt kwam ik in contact met bureau Vaes & Linthorst. Evert Linthorst ken ik nog uit recent verleden. Hij was op zoek een een Export Sales Manager voor een firma in de Agro Business. Vervolgens de procedure ingegaan en in dienst gekomen bij de opdrachtgever. Al met al een bureau met kennis van de markt , die de kunst hebben de juiste " match " te vinden. Ik zou Vaes & Linthorst zeker aanbevelen aan mijn netwerk.
Laurens Sanderse
Export sales manager
Door Pascal Vaes werd ik geselecteerd voor een functie bij een zeer gerenommeerd bedrijf. Na het eerste sollicitatiegesprek volgde een persoonlijke profielanalyse die uitvoerig werd geëvalueerd en geïnterpreteerd in samenwerking met Eefke Pennings. Ook een taaltest maakte deel uit van de procedure. Hierna volgde het tweede en laatste gesprek bij opdrachtgever. Snel schakelen, doortastend luisteren, zeer correct handelen zonder daarbij wederzijdse belangen uit het oog te verliezen met als doel de ultieme match te realiseren. Recruitment avant la lettre!
Elvira Aerts
de perfecte match

Schrijf je in!

Ben jij zoekende naar een (andere) baan en wil je verzekerd zijn van een goede functie in een organisatie die bij jou past? Vaes & Linthorst zorgt voor de perfecte match.

Schrijf u in