default-header
Nieuws

Technische studie afgerond? Vaes & Linthorst helpt verder!

‘Na het afronden van mijn HBO studie Werktuigbouwkunde in de zomer van 2016 is het spannende traject aangebroken: Het zoeken naar mijn ”eerste” baan. Via diverse intermediairs ben ik in contact gekomen met productiebedrijven in de automotive, machine- en apparatenbouw. Vaes & Linthorst is één van deze intermediairs. Vanaf het eerste telefonische contactmoment met Marlou Cornet (Recruiter Techniek) heb ik een goed gevoel. Tijdens een kennismaking met Maurice Deenen (Partner Techniek) wordt dit gevoel alleen maar versterkt. Belangrijke aspecten die ik van een intermediair verwacht zijn persoonlijk contact, oprechte interesse, eerlijk advies, duidelijke communicatie, heldere afspraken en concrete vacatures die bij mij passen. Bij Vaes & Linthorst heb ik gedurende het gehele traject (en zelfs na het traject) professionele begeleiding ontvangen. Maurice zijn technische kennis, HR ervaring en kennis van de arbeidsmarkt hebben een absolute meerwaarde gebracht. Dit heeft ertoe geleid dat ik vrij snel ben gestart als Manufacturing Engineer bij Oerlikon Eldim in Lomm.’

>