default-header
Blog

10 jaar sterk in Executive Search

Vaes & Linthorst is gespecialiseerd in de bemiddeling van management en directie posities in de regio Zuid Oost Nederland. Door ons zeer uitgebreide netwerk weten wij razendsnel de juiste kandidaat voor de betreffende functie te vinden.

Geschiedenis
Het kantoor begon niet op het meest gunstige tijdstip. Met de start van het kantoor in september 2008, kwam namelijk ook de financiële crisis direct om de hoek kijken. Twijfels waren er echter nooit. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel gebeurd binnen de branche. Veel kantoren hebben hun bestaansrecht verloren. In economisch goede tijden zitten werkgevers om mensen verlegen en wordt er minder kritisch naar de kwaliteit van een werving- en selectiekantoor gekeken.

2018
Vandaag de dag moet er aan hoge eisen worden voldaan en staat kwaliteit bij veel opdrachtgevers hoog in het vaandel. Alleen kantoren die hier aan kunnen voldoen blijven overeind. Executive Search is een vak apart en daar wordt helaas nog wel eens aan voorbij gegaan. Vaes & Linthorst is in 10 jaar tijd, gegroeid naar een volwaardig, kwalitatief hoogwaardig partner op het gebied van executive search met opdrachtgevers en kandidaten waar we trots op zijn.
Samen zijn wij succesvol! 

Door onze persoonlijke inzet en aanpak  bij onze opdrachtgevers en kandidaten, onderscheiden we ons. Bij Vaes & Linthorst draait het niet alleen om het vinden van de juiste kandidaat, maar zeker ook om de beste oplossing die aansluit bij de wens van de klant. Vaes & Linthorst kijkt verder dan het functieprofiel. We verdiepen ons in de cultuur van onze opdrachtgevers, de lange termijn strategie en het eventuele team belang. Door een kijkje te nemen op diverse afdelingen en te praten met de mensen die bij onze opdrachtgevers werken, krijgen wij een helder beeld van wat er daadwerkelijk nodig is. Onze dienstverlening draait om kwaliteit, commitment en continuïteit. Vaes & Linthorst is een betrouwbare partner waar opdrachtgevers telkens weer een beroep op kunnen doen.

Heeft u een partner nodig die u kan adviseren in de volgende specialismen?

  • Finance, Control & HR
  • Sales & Marketing
  • Bouw
  • Techniek

Neem contact met ons op! Wij staan u graag ter zijde.

>